In English Deutsch
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Árak
Referenciák
Elérhetőség
Kikapcsolódás
Ingyenes fordítás

Szavazzon! Kattintson ide!

 

Önnel is előfordult már, hogy a munkával kapcsolatos idegen nyelvű anyagot megértette ugyan, de magyarul sehogy sem sikerült pontosan megfogalmazni?

Ön is töltött már órákat azzal, hogy az utolsó pillanatban kapkodva fordította a fontos ügyfélnek szánt ajánlat vagy szerződés szövegét angolra?

Ugye Önnek és munkatársainak is drágább az ideje annál, mint hogy a cég anyagait, weboldalát, pályázatait idegen nyelven is megfogalmazza?

Miért kellene szakképzett munkatársainak időt szánnia a külföldi tulajdonos vagy ügyfél számára szánt dokumentumok fordítására?

Ilyen esetben vegye igénybe az A-Group szolgáltatásait!

Garantáljuk, hogy az Ön dokumentumainak fordítását szakirányú diplomával, üzleti tapasztalattal és fordítói képesítéssel rendelkező munkatársunk fogja elkészíteni. Igény esetén szakmai, illetve nyelvi lektorálást is biztosítunk.

Számunkra a szoros határidő nem rendkívüli, hanem mindennapos jelenség. A színvonalas, szakmailag pontos fordítás nem feláras, hanem magától értetődő szolgáltatási jellemző. A kérdéses szakkifejezésekre nem próbálunk új kifejezést kreálni, hanem megkérdezzünk Önt, hiszen a témában Ön a szakértő. Az üzleti fordítás területén pedig az A-Group.

Forduljon hozzánk bizalommal!