In English Deutsch
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Árak
Referenciák
Elérhetőség
Kikapcsolódás
Ingyenes fordítás

Szavazzon! Kattintson ide!

 

Az A-Group Fordítóiroda az alábbi szolgáltatásokkal teszi hatékonyabbá az Ön kommunikációját:

Üzleti és általános levelezés, szerződések, ajánlatok, pályázatok, pénzügyi kimutatások, weboldalak, reklám-anyagok (szórólapok, katalógusok) és egyéb dokumentumok

MINŐSÉGI szakfordítása – az üzleti élet szinte minden szakterületén:

bankügyek, biztosítás, EU, gazdasági jog, HR, idegenforgalom, informatika, kereskedelem, logisztika, marketing, minőségbiztosítás, PR, pénzügy/számvitel;

elsősorban ANGOL és NÉMET nyelvről magyarra, illetve magyarról ANGOL és NÉMET nyelvre (igény esetén egyéb nyelvekről egyéb nyelvekre is).

Színvonalas fordításainkat a kért formátumban és természetesen a megrendelt határidőre szállítjuk. Ebben segít bennünket munkatársaink szakmai tapasztalata és magas szintű nyelvismerete, továbbá átfogó szakkönyvtárunk és szakszótáraink, valamint a kor igényeinek megfelelő informatikai háttér.

Az Ön megbízásait alapos háttérkutatás, információgyűjtés és felkészülés követi. A munka során folyamatosan egyeztetünk Önnel az esetlegesen fennmaradó kérdések ügyében. Így biztos lehet benne, hogy az elkészült, igény esetén lektorált fordítást Önnek elég átfutnia, és már továbbíthatja is a megfelelő célra. A forrás- és célnyelvi dokumentumot természetesen bizalmasan kezeljük.